مراقبت های بعد از عصب کشی دندان

مراقبت های بعد از عصب کشی دندان

فهرست مطالب

توصیه های بعد از عصب کشی دندان

۱. درمان عصب کشی دندان شما امکان دارد بخاطر دلایلی مثل کج بودن ریشه ها، تعداد ریشه ها، عفونی بودن ریشه ها بین ۱ الی ۳ جلسه به طول بیانجامد که در صورت خوب نشدن و عفونت بیشتر این زمان و مراجعات بیشتر میشود در صورتیکه دندان شما نیاز به بازسازی تاج و روکش داشته باشد شاید ۱ الی ۲ جلسه به جلسات درمانی شما اضافه میگردد. اگر بین جلسات عصب کشی خیلی تاخیر بیافتد امکان شکست درمان وجود خواهد داشت و امکان کشیدن دندان زیاد می شود.

۲. از شروع درمان عصب کشی تا یک هفته الی ۱۰ روز بعد از درمان امکان دارد شما از درد دندان رنج ببرید که این درد طبیعی بوده و با مسکن قابل کنترل می باشد. بعد از هر جلسه درمان دندان شما پانسمان میشود که بعد از پانسمان تا ۱ ساعت از فشار آوردن روی دندانتان پرهیز کرده و تا جلسه بعدی از خوردن خوراکی های سفت و چسبنده مانند گز و آدامس و غذاهای سفت و… خودداری نمائید و ترجیحا از سمت مقابل برای جویدن غذا استفاده نمایید. (گس شدن دهان و ریختن خورده پانسمان طبیعی می باشد.) اگر پانسمان دندانتان زودتر از وقت بعدی شما کنده شد حتما نسبت به پانسمان مجدد دندانتان اقدام نمائید. ریختن پانسمان طبیعی است اما اگر دندانتان مدت زمان طولانی بدون پانسمان بماند عفونت کرده و امکان کشیدن دندان وجود دارد.

همچنین بخوانید: ایمپلنت دندان 

۳. بعد از هر بار درمان در رابطه با تجویز دارو با پزشک خود مشورت نمایید و در صورت نیاز نسبت به تهیه دارو اقدام نمایید و تا جلسه بعد حتما داروها را به موقع مصرف کنید. مصرف نکردن داروها به منزله تاخیر درمان شما می باشد و گاهی موارد موفقیت درمان شما را کاهش می دهد در صورتیکه درد دندانتان با مسکن و داروهای تجویز شده قابل کنترل نبود حتما کلینیک را در جریان گذاشته و با پزشک خود مشورت کنید.

بعد از عصب کشی دندان چه قرصی بخوریم

۴. در اکثر درمان های عصب کشی به دلیل از دست دادن آب میانی بافتی دندان ترد و شکننده شده و دندانپزشک به شما توصیه میکند بعد از درمان دندانتان را روکش نمائید. در این مواقع بعد از ترمیم دندانتان در حداقل زمان ممکن نسبت به روکش کردن دندانتان اقدام نمایند در غیر اینصورت امکان شکستگی تاج دندانتان وجود دارد که درگاهی موارد این شکستگی قابل ترمیم نمی باشد و مجبور به کشیدن دندان می شویم. ترجیحا از زمان ترمیم تاج دندانتان تا زمانی که نسبت به روکش کردن آن اقدام می نمائید از فشار آوردن روی دندانتان خودداری کرده و با سمت مقابل غذا میل کنید.

۵. در صورتیکه احساس کردید دندان شما نسبت به سایز دندان هایتان بلندتر و برآمده می باشد این حالت بعد از عصب کشی طبیعی است ولی از فشار آوردن روی دندان خودداری کنید تا باعث شکستن دیواره دندان نشود. چنانچه برآمدگی غیر طبیعی و بیش از حد بود جهت کوتاه کردن پانسمان یا پرکردگی با دندانپزشک خود هماهنگ نمائید و در حداقل زمان به درمانگاه مراجعه شود تا از شکستن دیواره دندان جلوگیری شود.

۶. در صورت تجویز دارو و عدم استفاده از آن امکان بروز درد بسیار شدید و تورم در ناحیه درد و یا عفونتهای حاد را برای بیمار بسیار محتمل می سازد که در این صورت مسئول مستقیم آن خود بیمار می باشد.

۷. افراد می توانند درمان موفق ما را با چالشهای متفاوتی همراه سازند به طور مثال : نزدن مسواک و نخ دندان میتواند باعث تخریب مجدد یک درمان عصب کشی یا ترمیم و یا روکش شود.

سوالات متداول

 بهتر است تا 72 ساعت بعد از عصب کشی سیگار استعمال نشود . کشیدن سیگار باعث مختل خون رسانی به لثه میشود و پروسه درمان طولانی تر می‌شود.

خدمات دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 امتیاز)
پیمایش به بالا